Werkwijze Huur een Buur Apeldoorn

Indien u geïnteresseerd bent, dan komt Huur een Buur graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, al dan niet in het bijzijn van uw kinderen. In gezamenlijk overleg worden de te verlenen diensten afgesproken, alsmede de voorlopige frequentie en tijdstippen. Die desgewenst altijd weer kunnen worden bijgesteld. Huur een Buur heeft geen verplichte minimum afname.

Bij voorkeur wil Huur een Buur ook een goede band opbouwen met eventuele kinderen. Immers, naast een paar helpende handen, biedt Huur een Buur een paar extra ogen en oren en heeft daarmee een signaleringsfunctie richting de kinderen. Immers, zij zijn en voelen zich verantwoordelijk voor hun ouders. Maar net als met hun eigen kinderen, kunnen en hoeven zij niet alles zelf te doen. Het inschakelen van Huur een Buur geeft letterlijk meer ruimte en rust.

Senioren zijn bij Huur een Buur in goede handen, zij krijgen de zorg, het respect en de onverdeelde aandacht die zij verdienen. Diploma’s EHBO en reanimeren zijn bij Huur een Buur vanzelfsprekend.

De diensten van Huur een Buur zijn om financiële en logistieke redenen alleen beschikbaar in Apeldoorn en directe omgeving.