Indien u geïnteresseerd bent, dan komt Anita graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bij voorkeur in het bijzijn van uw naasten. Tijdens dit gesprek zal uw
hulpvraag worden geïnventariseerd, alsmede uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Na afloop van het gesprek hoeft u niet direct te beslissen, Anita geeft u alle tijd en ruimte om uw bevindingen te bespreken met uw naasten en alles rustig te laten bezinken. Pas wanneer u besluit met Huur een Buur in zee te gaan, zullen in gezamenlijk overleg concrete afspraken omtrent de dienstverlening worden gemaakt. Die overigens, indien van toepassing, op ieder gewenst moment kunnen worden bijgesteld.

Anita hecht eraan om tevens een goede band op te bouwen met uw naasten, zodat wij er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat de dienstverlening optimaal is en blijft. Regelmatig nderling overleg, alsmede een kort verslag na elk bezoek behoren tot de standaard service van Huur een Buur.

De cliënten van Huur een Buur zijn bij Anita in goede handen en krijgen de zorg, het respect en de onverdeelde aandacht die zij verdienen. Anita biedt weliswaar uitsluitend niet-medische (mantel)zorgen thuisservice, maar beschikt wel over een diploma EHBO en reanimatie.

Huur een Buur kent geen verplichte minimum afname wat het aantal uren dienstverlening betreft, frequentie en invulling hiervan vinden altijd in overleg plaats.

De diensten van Huur een Buur zijn om financiële en logistieke redenen alleen beschikbaar in Apeldoorn en directe omgeving.

N.B. Huur een Buur beschikt over alle medische beschermingsmiddelen die inzake Corona door het RIVM worden geadviseerd, maar zal deze alleen in overleg en naar wens inzetten.