Dokter
Dokter of ziekenhuis

Afspraken bij een arts of onderzoeken in een ziekenhuis kunnen tijdrovend zijn en vinden soms plaats op de meest onmogelijke tijdstippen. Wanneer u uw omgeving niet onnodig wilt belasten, dan ga ik met u mee.

Boodschappen
Boodschappen

Indien nodig kan ik de wekelijkse boodschappen voor u doen. Of naar winkels gaan die lastig bereikbaar voor u zijn. En als u dat prettig vindt, gaan we gezellig samen.

Koken/eten
Koken/eten

Koken voor 1 persoon is vaak lastig, en alleen eten niet bepaald gezellig. Kant-en-klaar maaltijden, gekocht of aan huis gebracht, vindt u niet altijd even smakelijk. Ik kan uitkomst bieden!

Gezelschap
Gezelschap

U woont nog thuis, of in een verzorgingstehuis, en wilt graag extra gezelschap? Samen iets leuks doen, een goed gesprek, iets drinken of een spelletje doen? Ik kom graag bij u langs.

Autoritje
Autoritje of wandelen

Lijkt het u wat, een autoritje in de mooie omgeving van Apeldoorn? Of samen een (bos)wandeling maken? Eventueel een terrasje pakken na afloop? Ik ga graag met u mee.

Dagje
Dagje uit

Wilt u graag eens naar het theater, een museum of een expositie bezoeken, maar gaat u liever niet alleen? Ik ga graag met u mee en regel eventueel alles wat daarvoor nodig is.

Meedenken
Meedenken hulpvraag

Er kan een moment komen dat de hulp van Huur een Buur niet voldoende meer is. Dan denk ik graag met u mee over een passende hulpvraag en zal u er desgewenst in bijstaan deze in gang te zetten.

Computerhulp
Computerhulp

U zou graag eens willen Skypen met uw (klein)kinderen in het buitenland, maar vanwege het tijdsverschil hebben uw kinderen eigenlijk geen tijd op de meest geschikte tijdstippen. Ik help u!