Wat kan Huur een Buur in Apeldoorn voor u betekenen?

De zorg die Huur een Buur kan bieden geeft u afleiding, vergroot uw zelfstandigheid en geeft u een geborgen en veilig gevoel.

Door senioren een extra paar helpende handen te bieden, kunnen deze langer zelfstandig en onafhankelijk blijven. Tevens worden hun eventuele kinderen ontlast in de zorg voor en zorgen om hun ouders. De mantelzorg die Huur een Buur biedt is gevarieerd en op maat gesneden. Denk bijvoorbeeld aan meegaan naar arts, tandarts of ziekenhuis. Boodschappen doen voor of samen met de senioren, een wandeling in bos of park, een terrasje pakken of gewoon gezellig koffie thuis. Samen koken en eten, een goed gesprek of samen een spelletje doen. Tijdens vakanties van de kinderen ervaren deze het als geruststellend wanneer er extra naar hun ouders wordt omgekeken. De mogelijkheden zijn legio. Uw vraag bepaalt mijn aanbod.

Voor enkele voorbeelden, klik hier

Ook wanneer er reeds sprake is van thuiszorg of opname in een verpleeghuis, kan Huur een Buur nog altijd veel voor senioren en hun kinderen betekenen. Door het geven van extra aandacht en zorg, in de vorm van een bezoek brengen, een wandeling of fijn een paar uurtjes thuis kunnen zijn. In noodsituaties kan Huur een Buur ad hoc en langere tijd ondersteuning bieden. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een ongeval thuis, waar wel acute hulp nodig is, maar geen ziekenhuisopname bij komt kijken. In dergelijke gevallen kan Huur een Buur overdag de zorg op zich nemen, tot eventuele thuiszorg is geregeld en/of de kinderen het overnemen.

Huur een buur in het nieuws