Anita van ’t Landt heeft ruim 30 jaar met veel plezier gewerkt als directiesecretaresse. Toen in 2008 de economische crisis uitbrak, verloor ook zij haar baan, en in diezelfde periode werd haar vader ernstig ziek. Die situatie vroeg veel van haar aandacht, steun en verzorging, maar door deze samenloop van omstandigheden kreeg zij alle ruimte om haar vader te verzorgen. Al snel bleek Anita een natuurtalent op verzorgend gebied te zijn.

Anita heeft aan den lijve ondervonden hoe zwaar de zorg voor een ander je fysiek maar ook emotioneel kan belasten, en weet daardoor als geen ander hoe fijn het is wanneer je een stukje zorg kunt uitbesteden. Zo werd het idee voor Huur een Buur geboren, en besloot Anita het roer volledig om te gooien. Inmiddels heeft zij haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. 

Huur een Buur is betrouwbaar, flexibel inzetbaar, handelt adequaat en waar nodig doortastend, maar verzorgt haar cliënten altijd integer en met respect. Belang en welzijn van de cliënt staan bij Huur een Buur centraal. Door haar cliënten wordt Anita gewaardeerd om haar inlevingsvermogen, haar geduld, haar openheid en oprechtheid, maar vooral om haar positieve en liefdevolle benadering.